SOCIAL MEDIA

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

NetGalley



 Αν διαβάζεις στα Αγγλικά, θέλεις να είσαι μέσα στα πράγματα (ή και μπροστά, γιατί όχι, όταν πάνε να σου προτίνουν το καινούργιο βιβλίο για το οποίο μιλάνε όλοι και εσύ το έχεις ήδη διαβάσει κανένα χρόνο πριν...) και αγαπάς τις νέες τεχνολογίες, τότε πρέπει να γνωρίσεις το NetGalley.

Το NetGalley είναι μία πλατφόρμα η οποία βοηθάει από τη μια τους εκδοτικούς οίκους να αποκτήσουν ένα πρώτο feedback για τις επικείμενες νέες εκδόσεις τους  και από την άλλη αναγνώστες σε όλο τον κόσμο να διαβάσουν πρώτοι βιβλία πριν την κυκλοφορία τους στο ευρύ κοινό, με αντάλλαγμα την ειλικρινή τους κριτική (στα social media ή σε προσωπικό ιστολόγιο). 

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι εγγραφή στο https://www.netgalley.com , παρέχοντας πληροφορίες για τις αναγνωστικές σου προτιμήσεις και το πού δημοσιεύεις τις κριτικές σου, για να μπορέσουν να αξιολογήσουν τη "δύναμη" του κοινού σου. Είσαι πλέον έτοιμη να ξεκινήσεις τα request σου! Και να λάβεις και την ψηφιακή σου "κονκάρδα"!  



Professional Reader - Πόσο βιβλιοκούλ ακούγεται!


Τα βιβλία μπορείς να τα διαβάσεις στο smartphone, το tablet, τον υπολογιστή ή τον ηλεκτρονικό αναγνώστη σου (Kindle, Nook, Kobo ή Sony). Θα χρειαστεί να εγκαταστήσεις το Adobe Digital Editions (είναι δωρεάν και μπορείς να το βρεις εδώ: http://www.adobe.com/solutions/ebook/digital-editions.html ) , μία εφαρμογή για ανάγνωση στο smartphone ή το tablet (εγώ χρησιμοποιώ το Aldiko, το οποίο μπορείς να βρεις εδώ: http://www.aldiko.com ) και φυσικά πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Αν είσαι ΟΚ με όλα αυτά, τότε Καλή Αρχή!



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Βιβλιοκριτική: Incendiary

  "I am a shadow, I am a drop of ink. Vengeance in the night.  I'm a Robari." Όταν αυτές οι κομψές γαλλικές ομορφιές μου χτύπη...